keskiviikko 3. lokakuuta 2007

En la universidad

Pahoittelen että viime päivityksestä on aikaa mutta kyl tässä niin kävi että on laiska tai sitten ei ole aikaa :D Mutta yritetään vielä..


Eli nyt on toinen viikkoa yliopistossa. Viime viikolla piti alkaa jo kurssit mut siellä me vaan seisottiin luokan ulkopuolella eikä ketään tullut joten jäi vähiin tuo opetus. Mut luulen et se on aika espanjalainen tapa, että ei ilmoteta et okska kurssit alkaa tai että koska se on peruutettu.

Munhan pitäs saada kaiketi 25 op yhdessä vuodessa ja joista 8op voi olla kielikursseja. Ja tää tulee kaiketi TTY:n mukaan, KELAhan vaatii sitten vähän enemmän mut eiköhän siitä selviä. Mä valitsin kyllä nyt kursseja jo 40op joten saas nähä sitte et saanko mä niitä käytyä ja toinen juttu on että saanko mä korvattua niillä jotain. Käyn nyt syksyllä seuraavia kursseja: Diseño industriales, inglés industriales, español para extrajeros, 3D-CAD, Teoria de vibrationes. Kaikki muut on alkaneet jo mutta toi värähtely kurssi alkaa vasta kahen viikon päästä enkä tiedä otanko sitä,riippuu vähän et millanen se on. Mut muista nyt pitäs tulla jo 17op ja sitte keväällä muutama lisää. Ja tunnit on siis espanjaksi mut ainakin mun proffat puhuu selvää espanjaa ni jotain ymmärrän sieltä täältä.


Eilen hain mun terjeta de departivo:n eli urheilukortin. Sillä saa kaiketi pelata sulista, squashia ja pingpongin ilmatteeksi sekä saa alennuksia urheilukursseista. ITse ainakin koitan yrittää golfia ja muista en sitte vielä tiedä. Löysin jopa suunnistus kilpailut täältä, tai itseasiassa ne on marraskuussa ja helmikuussa eli seurailen tilannetta.

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Moro! Voin kyl kertoa, että opintojen hyväksyttäminen on tehty aika vaikeaksi tääl kotiyliopistossa. Nyt viimein sain nähtyä kaikki tarvittavat ihmiset ja sain puollot, jotta pystyin jättämään sen paperin osastoneuvoston käsittelyyn. Vaihdosta kuitenkin on jo aikaa pari vuotta.. Todistus ei pelkästään riitä, mukana pitäis olla kaiken maailman virallisia kurssikuvauksia, ja se onkin sitten toinen juttu, onko sellaisia edes olemassa!

Hyvää jatkoa sinne!!=) -katariina

Sebastián Ortega kirjoitti...

Esto es imposible de leer! Me entero de nädä de nädä!

Moro