keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Santander tänään

How about Santander!

Kelit on alkanut meneen vähän sateisemmaksi, tai no taivas on pilvessä ja on aika hikinen ilma. Rannalle en ole ekan 2 viikon jälkeen mennyt kun ei ole oikein ollut aikaa tai kelejä. Aika menee täällä kyl tosi nopeesti ja nyt jo olen ollut 1kk täällä!!

Hommasin itselleni just pankkikortin pienien pankin kämmäilyjen jälkeen. Ja täällä ne lähettää sen kanssa kotiin, mutta sun tarvii soittaa johonkin numeroon missä aktivoit sen. No soitinhan minä mut enhän mä saanut yhtään mitään selvää mitä ne tarkoitti siellä toisessa päässä ja sain jopa englanninkielistä palvelua!! Toinen suomalainen Reija aktivoi kortin 2 viikkoa aiemmin ja samoja ongelmia, mut se vaihtoi lopulta espanjankieliseen operaattoriin koska englanninkielisestä se ei saanut mitään selvää...no ei sen puolen kyl espanjankielisestäkään:) Mut nyt odottelen vielä pin-koodia jotta saan nostettua rahaa.

Baareissa on tullut aika vähän käytyä ja eilenkään en jaksanut 12 tunnin koulupäivän jälkeen raahautua keskustaan. Ja täällä noi erasmukset kiertää aina samat baarit läpi eka Plaza de Cañadio sitten el Divino, Malespiña ja rock`n pola(kirjotusasusta en tied). Sit kello onkin jo 6 ja seuraavat baarit olis vähän kauempana. Pitäs varmaan käydä enemmän noissa paikallisissa pubeissa ne vaikuttaa ihan viihdyttäviltä.

Ei kommentteja: